maanantai 28. kesäkuuta 2010

Viimeiset paivat Koh Phanganilla

Tuhannet Pool Partyt vietetty, Layton ollut tuhansia paivia kannissa, onneksi ma luotan vain parin singhan voimaan. Taalla nyt tullut kaikenlaisia erilaisia poperoita maisteltua, ja vielakaan ole loytynyt viinaa missa olisi otokoita joukossa. Tai loytyyhan niita aina ruuan joukosta, tervetuloa Suomen terveystarkastajat. Tanne kaikki muutkin tarkastajat Suomesta, niilla olisi nirri pois ennenkuin ne huomaisikaan. Asioita voi myos tehda vahan lunkimmin.

Lauantaina oli ne kuuluisat Full Moon Partyt. HAPPY HOUR! Every fucking hour is a happy hour... Eihan siella tainnut olla kuin vahan palle kymmenentuhatta ihmista mutta miettikaa ne ihmiset kaikki samalle rannalle ja viiden litran viina-amparit. Sitten vahan tulta sekaan ja bileet voi alkaa. Olihan meilla tietysti bungaloweilla Warm-up Partyt. Tuntuu etta tuo meidan bungalow paikka on vahan party paikka kaikessa maarin. Onhan sita tullut kierrettyakin ja uusia ihmisia tavattu paljon. Taitaa tayttya nuo puhelimet uusien ihmisten yhteystiedoista, milla ma mahdan muistaa keta oli ketakin.

Brittitytot on ollut hyvin mukana matkassa ja ne saapuu Koh Taollekin meidan perassa, paivan paasta siita kun me sinne saavutaan. Tosiaan, taitaakin olla huomenna kun sinne saavutaan. Koh Taolla olisi vahan tarkoitus ehka sukellella, kiipeilla ja tehda kaikkea muuta mukavaa. Katsotaan kohta kuinka paljon sita kapitaliteettia on viela jaljella. No mutta kai siitakin selvitaan, ennenkin ollaan selvitty. Eikos sita aina sanota etta raha on jarjestelykysymys, mutta kunhan muistaa maksaa takaisin. Etta ei hataa aitee... :)

Tama paiva ollaan Thongsalassa kierrelty, Hennalla uusi puhelin ja hoitoaineita naisilla. Aika willi vuoristoreittikin saadaan aina matkalla kokea kun istutaan avolavan kyydissa, tietysti lavalla. Ei viitsitty skoottereita vuokrata ja lahtea sompailemaan, katsotaan jos se tehdaan myohemmin. Thongsala tosiaan enemman ostoskaupunki, tai miksi kyliksi naita nyt kutsutaankin. Lemun kokoisia pienia plantteja kartalla. Taman marssin tarkoitus, sotilaan on arvoitus... Tarkoittaa sita etta jukeboksi toimii kolmeaanisena ja kanssamatkustajilla palaa hermot ja tama poika lahtee taas viettaa aikaa poissa netin aarelta.

See Ya!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti