sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

Ao Nang

Vahan ollut heikkoa tama paivittely, vahaisen netinkayton takia. Taalla nayttaa olevan muutakin tekemista olevan kuin netissa pyoriskely. Mutta taalla tosiaan baarissa vedetty pelkkia ampareita, eli taynna viinaa olevia... Ne kylla maksaa aika paljon, melkein jo saman kuin paukku Suomessa. Kalja on edelleen sen 50snt kaupassa. 50snt... Tarviiko viel toistaa? 50snt!

Tosiaan Ao Nangissa oltu melkein koko aika, yksi yo kyllakin vietettiin Krabi Townissa. Missa englantilaiset oli menossa Crab-Eyelle... Ei oikein tyttojen ohjeet toiminut paikallisille. Transportaatio toimii huomattavasti paremmin kuin Suomessa, bussitkin on avolavoja missa vaan istutaan takana. Joissain on jopa kattokin. Mutta huomattavasti mukavampaa se onkin nain taman maan talvi-aikaan kun lampotila nayttaa sita 35 astetta vahintaan.

Seuraava etappi huomenna aamulla on Phi Phi Islands, tamaniltaisen Chan Bar kierroksen jalkeen ja toivotaan etta Australialaiset ystavamme liittyy seuraavaan. Hyvaa matkaa, seuraavaan kertaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti