keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

Phuket = Fuckit

Tosiaan Phuket on löytynyt vain laivamtkan päästä Phi Phi Islandsilta, matkakin vei vain puolitoista tuntia vanhalla paatilla missä pelastusliivitkin oli kuivumassa. Mutta ei se todellakaan mitään haitannut. Pistetään vähän tunnelmia silti Phi Phi Islandilta.

14.6

Lähtö Ao Nangilta Phi Phille. Paatti oli rusted from the rain, long time ago. Mutta sama se, perille päästiin.
Saapuminen Phi Phille... Oletko ikinä kuvitellut miltä paratiisi näyttää? Mä tiedän. Jylhät kalliot, vihreät maisemat ja ah, niin ihana ranta. And it's all getting better.
Matkaan tarttui tyttöjen vanha tuttavuus viime reissulta, Leyton suoraan Australiasta. Vaikkakin hän jo kauemmin kierrelyt Thaimaata tällä reissulla kuin me. Löydettiin Guest House joka oli... Huono. Mutta olihan se pirun halpakin että ei kai siitä parane valittaa. Ja samahan se on missä niitä öitä viettää. Paitsi lattialla nukkuminen olisi varmaan ollut mukavampaa jos se ei olisi ollut niin pirun hiekkainen. Eihän siellä huoneessa aikaa tullut sitten vietettyäkään.
Iltahan sitten alkoi yhdellä pienellä bucketilla (100baht) reggae barissa johon tytötkin liittyivät seuraan ensin pistettyään meikit naamalle. Sitten alkoi ne kuuluisat Kinky @ Slinky Beach Partyt! Free bodyshots, buckets, and free shots for dancers!. Eli siis viina ämpäreitä meni... Hmm... Aika monta. Todella monta itseasiassa. Bodyshotin nappasin Reetan mahasta, nam nam. Hyppäsin sitten aika monta kertaa palavan renkaan läpi ja tietysti kukaan ei sanonut että ota ne sandallit pois tai kompastut... Arvatkaa paloiko jalka. Mukava palovamma mutta sehän vaan kaunistaa jalkaa.

15.6

Beach partyn jälkeinen päivä... Hiljainen päivä... Aamiaiselle, Reetalta pikkaisen kananmunaa ja rannalle. Alkoihan se päivä piristyä kun meni mereen lillumaan ja aurinkoon makaamaan. Päivä tuntui muuten menevän kuin siivillä, ja iltasella taas kävelylle. Kävästiinhän me tosiaan Bora Bora Barissa ja häiskillä ei ollut hajuakaan missä kyseinen saari pallolla sijaitsee. Mutta mä tiedän jo. Keskellä ei mitään jossain päin merta. Sieltä sitten Tigeriin yhdelle Singhalle ja katukeittiön kautta nukkumaan. Tiger oli hiukan liian meluinen ja Borassakin tuli esityksiä paljon. Ai niin, Reetan suuhun pistettiin kurkku ja kaveri hakkas siitä miekalla paloja irti kolme sekunnissa... Vähintään. Mutta päivä oli ja meni. Katukeittiöt muuten ihan parasta. Jopa välillä saa eläviä mustekaloja mitä hakataan pieniksi ja vähän paistetaan. Nam!

16.6

Eih, lähtö Phi Philtä kohti Phuketia. Paratiisi jää taakse ja matkustus voi alkaa. Taas johonkin paattiin pariksi tunniksi matkaamaan ja suomalaisia lauluja laulamaan mutta perille päästiin. Sekoiltiin bussin kanssa itsemme johonkin ja saatiin tingattua itsellemme taksi halvemmalla mitä bussi olisi tullut maksamaan Pa Tong Beachille. En jaksa nyt alkaa vielä tätä paikkaa enemmän haukkumaan mutta Phuket on paska paikka. Aivan paska. Huomenna haetaan jostain se meidän taksikuski ja syrjäseudulle Shopping Mall joka löytyi jostain matkan varrelta. Ainiin, Sedula eli Seduction täällä ainoa paikka johon sisäänpääsymaksu, portsarit ja juomat kalliimpia kuin Suomessa. Halpa kopio Onnelasta. Aivan... Toivottavasti huominen on parempi kuin tänään täällä Tallinnassa, better luck next time. Now, Good Night!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti