keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

Lähtö lähellä

Matka alkoi, joillakin se loppui ennenkuin alkoikaan. Aamulla myöhässä kaikista toimista, puolet tavaroista kotona. Matkaan lähtee siis Reeta, Kalle ja Henna. Yksi on siis tipahtanut jo joukosta.

Reetalla passi kadoksissa, yritetään saada vielä Express passi lentoasemalta mikä on kylläkin jo tilattu Helsinki-Vantaan lento-asemalle. Kyyti onnistui Helsinkiin mutkien kautta, kiitos siitä kuskille joka autonkin itselleen järjesti. Pitkän odotusajan jälkeen Tampereen vahvistukset löysi itsensä Helsinkiin oikeaan paikkaan ja Green Dayn keikka pääsi alkamaan. Kaljateltoilta löytyi dramatiikkaa enemmän kuin salkkareista ja kai sitä kaljaakin meni yksi tai jopa kaksi.

Kaikkien kommellusten jälkeen, keikka oli aivan järjettömän mahtava, että tiedoksi niille jotka kotona sitä miettivät :D Yöpaikkaa etsiessä eksyttiin 11km eri suuntaan, kiitos uusien mahtavien GPS laitteiden. Hihaton paita päällä Helsinki on kylmä ja karu paikka. Kuskille soitto, takaisin ja uusi yritys. Nyt on yö nukuttu ja matka lentokentälle voi alkaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti