perjantai 22. lokakuuta 2010

Työ

Heipä hei taas kaikki
Olisi aika kirjoitella blogia kun huomasin ettei tätä ole tullut vähään aikaan tehtyä. Nyt on sitten tullut syvennyttyä työelämään. Nyt voisin vähän selittää enemmän tästäkin, vaikka hiukan taisin siihen jo aikaisemmin perehtyä. Toimistomuuttoja, muokataan erilaisia toimistoseiniä ja työtasoja ja niitä sitten asennellaan paikalleen. Kyllähän tuosta aikaisemmasta työkokemuksesta taisi olla jotain hyötyä, kun nykyään työlapuissa lukee: KALLE REQUIRED! Eli Kalle tarvitaan. Sitten työlaput annetaan suoraan mulle ja pikku ryhmä. Taidan ensi tai sitä seuraavaan palkkaan saada palkankorotuksen jos yhtään noiden puheet pitävät paikkansa. Kyllähän kestikin kaikki kaksi viikkoa ennenkuin ollaan pikkutyönjohtaja. Ei ihan vielä virallinen, mutta sellainen titteli kuulemma on :) Kun eihän nämä raukat osaa käyttää työkaluja ja vähän noita metalleja pitää muokkailla. Pääsin myös hitsaamaan vanhalla en tiedä minkä merkkisellä hitsikoneella. Mielenkiintoinen kokemus kun koneessa oli ainoastaan suuri ja pieni puoli. Joku vähän kokeneempi ehkä voi kertoa millä vuosisadalla noita käytettiin. Kun Egyptiä rakennettiin, pyramidikivet kenties noilla hitsattiin kiinni? Keltainen 20kg painava mötikkä. Jos tuo paino riittää. Voipi olla että lähemmäs 35kg. Olen ollut myös työpaikoilla töissä, ettei pelkkää verstaalla oloa ole ollut. Iltavuoroakin tullut tehtyä.

Tästä blogista piti kertoa, että jos kommenttia haliuatte pistää, se kysyy kyllä profiilia, mutta pistäkää se anonyymi niin ei tarvitse mitään profiilia luoda vaan käy kommentoiminen näppärästi. Pieni välihuomautus vain.

Tänään lähdin vähän aikaisemmin töistä, oli niin kaunis ja lämmin päivä. Sain työt valmiiksi vähän aikaisemmin vaikka pomo ihmetteli että mites se oli mahdollista. Tein homman yksin ja hän oli laskenut 8-9h kahdelta mieheltä. Eipä näiden työntekijät taida olla mitään nopeuden huippuja. Pitäisi huomenna ehkä tehdä makaroonilaatikkoa. Tällain asiasta täysin keppihevoseen. Haluisin myös hypätä Australiassa ollessa laskuvarjohypyn. Ja tietysti surffaamaan ajattelin opetella. Niinkuin kaunis tyttöystävänikin haluaisi sen oppia. On tämä ihanaa elämää vaikka työt välillä onkin mitä on. Hiukan erilaista, mutta tykkään maisemanvaihdoksesta. Nautin olostani täysin. Ajattelin tähän vain nyt heittää ajatuksia mitkä ei liity yhtään mihinkään, mutta kertoo hiukan olotilasta. Eikä ole tullut yökerhoissa pompittua. Ehkä joskus pitää käydä ne tarkastamassa, mutta tosi vähän alkoholia muuten tullut kulutettua. Tietysti vähän lauantaisin ja parina vähän enemmän, mutta kuitenkin järkevästi.

Täällä on muuten talo, joka on ehkä 75-kerroksinen, en tiedä tarkkaan, mutta sen ulkopuolella menee lasinen hissi. Siinä on myös lasinen pohja.

Hyvää yötä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti