lauantai 8. tammikuuta 2011

Viime paivien pakinaa

Lauantai-aamu, paiva alkaa lahentya ja lampo hyokkaa tahankin paivaan. Pieni tuuli kantaa itsensa naamaani kun pyristelen silmiani unihiekasta heratakseni uuteen maailmaan. Eilinen pyyhkiytynyt pois katukuvasta, tuo perjantai joka ei enaa hiljainen taida tassa maailmassa olla koskaan. Maailma on erilainen paivatyolaisen silmin viikonloppuisin, se vie pyorteisiinsa jota ei ihmiset voi vastustaa.

Eilen lahdimme matkaamaan kohti vanhaa kamppaa, kun sosiaalinen lama oli sita jota eiliselta illalta haimme, vaikka vaihtoehtoina oli rauhallinen leffailta tai salilla kaynti. Paivan kiertelyn keskustassa lopetti nalan tunne joka valtasi mielen ja kavimme lapi junareissun joka oli matkan yksi mielenkiintoisimmista. Belgrave linja on yksi niista joka pitaa ottaa jos haluaa majapaikkaansa loytaa. Tama oli oikea juna, mutta niin sanottu limited express joka ei pysahtynytkaan ennenkuin vasta tuolla toisen hintaluokan Zone2 asemilla. Menimme paljon ohi oman asemamme ja pakko oli paasta hiukan takaisinpain. Siella olikin lipputarkastajat ja eihan meilla ollut kuin Zone1 liput... Siina hetken karvisteltyamme, huomasimme onneksemme etta toisessa vaunussa menee heilla niin kauan etteivat ehdi tulla tarkistamaan meidan lippuja. Niin hyppasimme ulos Camberwellin asemalla ja rauhassa astelimme kotiin syomaan.

Muutaman kaljan ja ruuan jalkeen lahdimme kohti vanhaa asumusta. Siella joukko iloisia entisia naapureita ottivat meidat avosylin vastaan ja sielta lahdimme kohti Biero baaria, jossa tana iltana vain House musiikki soi. Ei ihan oman mielen mukaista, mutta kaveri oli sita soittamassa jolloin se oli pakko kuulla. Se oli vain yhdet siella ja juttelua, kellaan ei ollut intoa ottaa enempaa ja vain huutaa tisilleen kun musiikilta ei muuta kuulunut. Kuitenkin saimme hiukan keskusteltua tulevasta Ikea reissusta jossa kavimme jo aikaisemmin talla viikolla, mina jo kaksi kertaa etsimassa lihapullia. Sielta pieni halpa joululahja ystaville jotka meidat tanne majoittivat. Mutta eihan sita ilman autoa tanne saa, niin tarvii hairita ihmisia kella sellainen on.

Lihapullat on silti turvallisesti pakastimessa, niita jo muutaman kerran syoneenakin. Ja me paasimme myos aikaisin baarista kotiin, ilman humalatilaa ja nukkumaan. Kissan vietti ulos on mahdoton iltaisin, kun han ei tajua etta ei ole koskaan saanut olla oita ulkona eika tule olemaankaan. Kun kuitenkin olisi jossain vaiheessa yota monkumassa sisalle. Myos hanen mahansa on taysin pohjaton... Muutaman kerran kun antaisi periksi niin meilla olisi tosi paksu ja kompelo katti taalla seurana.

Hyvaa lauantain jatkoa kaikille, tavataan

2 kommenttia:

  1. Huimia seikkailuja ja paksuja kissoja...
    Osaatteko jo suffosti kulkea paikasta A paikkaan B? Ilman suurempia kommervenkkejä siis?
    Tai ilmeisesti, kun junailette tollee =)
    Kuin kauan nyt olette tässä osoitteessa?
    Jos jonkun pienen "paketin" laittaisin tulemaan, ehkä
    Jatkoja.....
    -a ja h-

    VastaaPoista
  2. Kyllahan taalla mennaan miten pain vaan mihin kulkuneuvoon tahansa :) Taalla ollaan tammikuun loppuun. Sitten taas johki mut taa on kuitenkin kavereiden paikka et aina saadaan kyl postit vaikka ei taalla asuttaiskaan.

    -Kalle, en vaan jaksanut kirjautua sisaan omalla tililla :)

    VastaaPoista