perjantai 21. tammikuuta 2011

Paivat juoksee

Onhan tassa tullut taas kaikkea koettua, uudessa maassa synttaritkin tullut vietettya.  Ne oli tuossa viikko takaperin ja pakko myontaa, vaikka ei viime vuosien tapaan sita yokerhossa viettanytkaan, meni ne aika hyvin. Ihmeellista kuin tuo aika juoksee, sitahan vanhenee ennenkuin edes ehtii huomata. Onhan tassa kuitenkin jo tullut kaikkea koettua ja tehtya ja viela paljon on edessapain.

Synttarit siis vietettiin Sam nimisen tyton luona johon tutustuttiin jo ihan taalla alkuaikoina, Lisan ja Michaelin kaverin tyttoystava. Lisa ja Michael oli siis ne kaverit joiden kissaa nyt hoidetaan sen ajan kun he ovat Aasiassa. Michael tuleekin jo takaisin sunnuntaina ja saataisiin olla taalla viela keskiviikkoona saakka mutta nyt mietintamyssyssa jos mentaisiin hostelliin hetkeksi asumaan kun luvassa on kohta jotain erilaista... Synttarit meni muutaman paukun ja grillauksen merkeissa, kylla se kenguru oli taas hyvaa, pakko myontaa. Sielta sitten yolla kotiin ja nukkumaan. Eli ihan mukava paiva mika ei nyt sinallaan mitaan ihmeellista ja uutta suonut mutta laatuaikaa hyvien kavereiden seurassa.

Eli sitten se ihmeellinen asia mika on luvassa. Koska Melbournessa on talla hetkella niinaljon enemman tyontekijoita kuin toita, niin paatimme lahtea hakemaan onnea vahan muualta. Australian sisapuolella kuitenkin matkaa jatketaan, mutta Australia Day:na eli Aussien itsenaisyyspaivana meilla on lennot varattu uuteen kaupunkiin. Kaupungin paljastan vasta myohemmin, mutta sielta meille on molemmille tarjottu tyopaikkoja ja vahan parempaa palkkaakin jopa kuin taalta. Reetalle nyt tullut tyotarjouksia hiukan enemmankin ja itsellenikin odotan hiukan erilaisia vaihtoehtoja mista voisi valita. Vaikka onhan se yksikin aina hyva jos se mut toissa pitaa. Mutta se ei ole tulvavaara alueella jos sita mietitte. Osa siita osavaltiosta kylla on ollut, mutta nekin alkaa jo lahtemaan pois. Taallahan kylla tulvii jo puolessa maata ja toisella puolella on puskapaloja etta siita sitten valitsemaan. Mutta ei siella hataannyta, mihinkaan idioottimaisuuksiin ei rahan takia lahdeta.

Olen nyt viela viimeiset paivat vanhassa firmassa toissa kun niille pari tyota sattui tulemaan ja kylla aina tyo kelpaa. Ja ensi keskiviikkoa odotellessa ja pitaa nahda kaikki kaveritkin ennenkuin tasta lahdetaan. Pari jenkkilaista kaveria on tullut aika hyvin tutuiksi ja pitaa niiden kanssa viela vaihtaa matkasuunnitelmat etta viela Aussien puolella nahtaisiin.

Mutta naihin talla eraa, jotain muutakin oli mutta kirjoitan sitten paremmalla ajalla.

1 kommentti:

  1. kuulostaa hyvältä noi teidän suunnitelmat....
    meikäläiset( minä) senverta hämäläisellä verellä siunattu, ettei paketti vielä(kään) lähtenyt,ehkei kannata ennen uutta osoitetta lähettääkkään?
    josko sitten uuden osoitteen saatuamme jotain "pikku nyssykkää" saatamme ilmojen halki teille?
    jatkoja ja sillee...
    -arja-

    VastaaPoista