tiistai 21. syyskuuta 2010

Tuhansia kilometrejä ja odotustunteja

Australiaan matka on alkanut jo bussin ollessa aamulla myöhässä. Ajattelin jo juosta taksin eteen ja napata siltä kyyti. Mutta sen perästä aivan täysi bussi sitten jo kurvasikin eteen. Lento lähti Finnairilla Geneveen, mikä näyttää hassunhauskalta lentokoneen ikkunasta. Eli sinne sitten joskus, mutta autolla.

Pitää heti alkuun kiittää Hania ja Kaidetta minkä alakerrassa me jo toistamiseen punkattiin, kunhan maanantaina oltiin saatu kaikki asiat hoidettua. Jos nyt Suomeen ei jäisi mitään hoidettavaa vaan kaikki olisi mennyttä. Ne kuitenkin odottaa kun tuun takas...

Genevessä ilmoitettiin että matkustajat blaa blaa. toinen blaa blaa ja Kulmala, Koivunen, ottaa yhteyden porttimieheen. Ei näin, ei tää voi alkaa näin. No sehän vaan päästi meidät turvatarkastuksen ohi ettei siinä tarvinnut aikaa hukata niin ehdittiin koneeseen. Hyvä hyvä. Nyt ollaan Abu Dhabissa, täällä ei saa edes suudella ettei joudu putkaan. No on se pakko sitten kestää tämä seitsemän tunnin odotusaika ja siitä matka jatkuu Kuala Lumpuriin. Siellä odotetaan vielä kauemmin. Ehkä tää matka on joskus ohi, Katsotaan sitä sitten :)

1 kommentti:

  1. sen epäonnisen jampan nimi oli muuten Stewe Irwin :D t. Hani p.s. Hauskaa matkaa happamilla pihlajanmarjoilla!

    VastaaPoista